september, 2022

fre16sep19:00fre20:3519:00 - 20:35 Filmvisning på DIGSKosmorama Trondheim International Film FestivalKategori:Forestillinger

Detaljer

I samarbeid med Sparebank 1 og DIGS inviterer Kosmorama til gratis filmvisning under Kulturnatt fredag 16. september. Ta med deg venner og familie og bli med oss på en fantasifull og spennende reise til Fantasia!

Vi lover koselig stemning og deler ut gratis popcorn. DIGS holder åpent under arrangementet og serverer varm og kald drikke fra kl 18.00 til kl 21.00.

Filmvisningen skulle opprinnelig være ute, men på grunn av den dårlige værmeldingen flytter vi arrangementet inn i varmen på DIGS. Det er fortsatt god plass til alle filmtittere!

Filmvisningen starter kl 19.00 og varer i 1t 42 min.
Filmen har aldersgrense 12 år.

THE NEVERENDING STORY (1984)

The NeverEnding Story er en klassiker som de aller fleste som vokste opp på 80-tallet nok har et forhold til. Historien og musikken har også blitt ført gjennom flere generasjoner, og er kjent for de fleste også i dag.

I filmen møter vi unge Bastian som nettopp har mistet sin mor, og finner en distraksjon i boken «The Neverending Story». Det viser seg snart at boken inneholder mer enn man først skulle tro, og Bastians rolle i historien blir større enn han selv kunne drømt om. Til syvende og sist vil bare guttens egen fantasi kunne redde eventyrverdenen Fantasia.

The NeverEnding Story er en film om viktigheten av å drømme seg bort, og å ta vare på fantasien og barndommen inni seg.

Filmen har fått aldersgrense 12 år da den inneholder noen litt skumlere scener for de minste.

Den vises på originalspråket engelsk, med norske undertekster.

Mer

Tid

(Fredag) 19:00 - 20:35

Kommentarer er stengt.

X
X